Financing Innovation With a Focus on Venture Capital - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Prehľad rôznych zdrojov financovania inovácií vo firme so zameraním na využitie rizikového kapitálu na Slovensku a v ostatných krajinách Európskej únie. Bariéry obmedzujúce inovačnú aktivitu firiem. Financovanie inovácií z návratných a nenávratných zdrojov. Rizikový kapitál v krajinách V4.