Risk Management of the Leasing Company - Novotný, Marcel, 1979-
Potenciálne využitie jednej z najpoužívanejších výpočtových techník pri skúmaní rizika platobnej neschopnosti ich klientov. Platobná schopnosť klientov pomocou diskriminačnej analýzy a predikovanie pravdepodobnosti ich budúceho nesplatenia.