Goal Setting and KPI Measurement as Tools for Broader Use of Online Gamification - Palenčárová, Jana, 1976-
Využívanie gamifikácie v oblasti ľudských zdrojov, so zameraním na využívanie gamifikácie na prezentáciu novej hodnotovej ponuky zamestnávateľa (employers value proposition, EVP) potenciálnym uchádzačom ako personálny nástroj. Použitie cieľov a kľúčových ukazovateľov výkonnosti (key performance indicator, KPI) pri meraní vplyvu gamifikácie pre vyhodnotenie vplyvu nástroja a ako pomoc pre personalistov zdôvodniť jeho použitie pred vedením podniku aj do budúcnosti. Realizácia výskumu na prípadovej štúdii „Online EVP gamifikácia nemocnice novej generácie“ s dokazovaním, že používanie gamifikácie cieľov a KPI dáva manažmentu odpovede týkajúce sa jej účinnosti a so závermi rozširujúcimi poznatky o meraní účinnosti online gamifikácie.