Participation of the Female Wokforce and its Impact on the Economic Development of the Country - Véghová Vančo, Veronika, 1991-
Súčasná situácia na slovenskom trhu práce z pohľadu rodovej rovnosti. Nízke náklady práce ako faktor konkurencieschopnosti Slovenska. Právny rámec na podporu ženskej pracovnej sily. Pracujúce matky a ich postavenie na trhu práce.