Return to the New Normal: Empirical Analysis of Changes in E-Consumer Behavior during the COVID-19 Pandemic - Pollák, František, 1985-
Výskum zameraný na vplyv pandémie COVID-19 na správanie elektronických spotrebiteľov v Českej republike. Identifikácia zmeny v interakciách digitálnych zákazníckych komunít vybraných predstaviteľov elektronického podnikania na českom trhu počas 3 pozorovacích období uskutočnených počas pandémie COVID-19. Vytvorenie empirického modelu dopadov pandémie COVID-19 na správanie elektronického spotrebiteľa.