The Examination of the Consequences of the Service Value in the Cultural Services - Ercsey, Ida
Vplyv hodnoty kultúrnych služieb na dôveru a angažovanosť poskytovateľov služieb. Význam vnímanej hodnoty a vzťah medzi vnímanou hodnotou a dôverou. Odporúčania pre subjekty v sektore kultúry.