Effects of the Pandemic on Employees' Wages in the Slovak Republic - Hrnčiar, Michal, 1994-
Vývoj a zmeny na trhu práce z hľadiska mzdy zamestnancov. Analýza ukazovateľov miezd zamestnancov na Slovensku a ich medziročný vývoj. Zmeny tempa rastu miezd a výrazné spomalenie rozvoja slovenskej ekonomiky vplyvom pandémie Covid-19. Najvýznamnejšie dopady pandémie z hľadiska sektorov národného hospodárstva.