[O finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve] [komentár] - Veterníková, Mária, 1964-
Recenzia diela, ktorého cieľom je poskytnúť odbornej, ako aj laickej verejnosti analýzu platnej právnej úpravy finančného sprostredkovania a finančného poradenstva.