Deciding on the Location of the Company - Ivančáková, Jaroslava, 1996-
Teoretický pohľad na problematiku lokalizácie podnikov, procesu výberu lokality pre konkrétny podnikateľský zámer. Lokalizácia podnikov ako predmet výskumu vo viacerých disciplínach globálnej ekonomiky, pričom je jedným z najdôležitejších rozhodovacích procesov v podniku. S podnikateľským plánom priamo súvisia aj charakteristiky podniku a jeho okolia a dynamický, resp. rýchly rozvoj informačných a komunikačných technológií otvára nové podnikateľské príležitosti.