The Structure of the Start-up Business Model, Accompanying Circumstances and Consequences - Slávik, Štefan, 1955-
Obchodný model start-upu a jeho kontext. Personálne obsadenie, finančné zdroje, priemyselné začlenenie a podnikateľský nápad. Štruktúra a kvalita modelu start-up biznisu a identifikácia jeho vplyvu na výkonnosť start-upu.