The Specifics of Risk Management in Tourism SMEs From the Point of View of Human Resources - Havierniková, Katarína
Špecifiká riadenia rizík v MSP v cestovnom ruchu z pohľadu ľudských zdrojov. Aspekt ľudských zdrojov ako zodpovednosť za riadenie rizík. Dotazníkový prieskum medzi 531 slovenskými MSP v cestovnom ruchu.