The Availability of Educated Human Capital in Regions and the Development of Small and Medium-Sized Enterprises - Hrivnák, Michal
Zhodnotenie pomocou panelovej regresie vplyv zmien v rozložení vzdelaného ľudského kapitálu na úrovni regionálnych ekonomík na Slovensku na rast dynamiky malého a stredného podnikania. Vplyv prílevu vzdelaného ľudského kapitálu do regiónov na dynamiku formovania malého a stredného podnikania v regióne. Vplyv produkcie absolventov vysokých škôl v regióne na dynamiku vzniku malého a stredného podnikania v regióne.