Speculative Measurement in Business Combinations - Sigetová, Katarína, 1995-
Analýza merania v podnikových kombináciách so zameraním na špekulatívne meranie vyskytujúce sa pri podnikových kombináciách. Analýza meraní je zameraná na výsledky praktických príkladov v jednotlivých oblastiach merania s následným porovnaním a zhrnutím. Ocenenie nadobudnutého majetku a prevzatých záväzkov v reálnej hodnote.