Demographics and the Evolution of Global Imbalances - Sposi, Michael
Kvantifikácia vplyvu vekovej distribúcie na kapitálové toky medzi 28 krajinami od roku 1970. Model prekrývajúcich sa generácií (Overlapping generations model - OLG). Globálne demografické sily a kapitálové toky. Jednostranná zmena v demografii v kľúčových krajinách.