Determining the Product Price of Duopolist Considering His Limited Offer and Different Demands of Nodes - Holzerová, Patrícia, 1995-
Formulácia a riešenie špecifickej priestorovej hry dvoch hráčov rozhodujúcich sa o umiestnení svojich pobočiek v priestore a chcú maximalizovať svoje tržby. Problematika stanovenia ceny jedného hráča na základe vopred stanovenej ceny súpera, aby boli tržby hráča čo najvyššie. Modely priestorovej konkurencie. Určenie ceny produktu duopolistu na základe najlepšej odozvy.