Resolving the Missing Deflation Puzzle - Harding, Martín
Nelinearity v stanovovaní cien a miezd pomocou Kimballovej agregácie. Štylizovaný nový Keynesiánsky model. Dynamika inflácie a výstupu v štylizovanom modeli. Phillipsova krivka. Dynamiky inflácie počas veľkej recesie. Výsledky analýzy varujú pred bežnou praxou používania linearizovaných modelov, keď je ekonomika vystavená veľkým šokom.