Internet of Things and Its Use in Business Entities of the World - Bednarčíková, Diana, 1996-
Využitie internetu vecí v rámci digitálnej transformácie podnikateľských subjektov. Teoretické vymedzenie internetu vecí ako digitálnej technológie priemyslu 4.0 a zmapovanie súčasného stavu využívania internetu vecí. Charakteristika, ekosystém, technológie a technologický zásobník internetu vecí. Zmapovanie využitia internetu vecí v rôznych odvetviach a vo vybraných podnikateľských subjektoch, so zhodnotením využitia a definovania vlastnej definície internetu vecí, pričom medzi skúmané podnikateľské subjekty patria napr.: ABB, Airbus, Amazon, Boeing, ESI, Bosch, Caterpillar, Cisco, Intel, SAP, Siemens, Shell a Tesla.