Wealth Redistribution in Bubbles and Crashes - An, Li
Úloha finančných bublín a krachov pri prerozdeľovaní bohatstva. Sociálno-ekonomické dôsledky finančných bublín a krachov na finančnom trhu. Podstatné zvýšenie nerovnosti bohatstva držaného vo vlastnom imaní čínskymi domácnosťami v období prasknutia finančných bublín v rokoch 2014 – 2015. Kapitálové toky a rôzne skupiny investorov. Rôznorodosť investičných zručností. Investičné zručnosti na úrovni trhu a na burze.