Online výučba cudzieho jazyka – jej výhody a úskalia - Dziváková, Michaela, 1979-
Príspevok sa zameriava na e-learningovú formu výučby cudzích jazykov online formou. Cieľom je spoznať názory študentov na online výučbu cudzích jazykov, ktoré sa zisťovali prostredníctvom dotazníkového prieskumu, zamyslieť sa nad pozitívnymi a negatívnymi stránkami online výučby, vytýčiť jednotlivé problematické miesta dištančného vzdelávania, zhodnotiť vybrané aktivizujúce metódy pri výučbe, ktoré môžu pomôcť zefektívniť výučbu cudzích jazykov online formou.