Creating Communities: A Way of Entering Foreign Markets in 2022 - Krah, Bernhard Alexander
Pre spoločnosti je najvyššia priorita vždy predaj ich produktov a udržanie expanzie na trhu, aby boli konkurencieschopné. Existuje mnoho spôsobov, ako expandovať a objavovať nové trhy, ktoré by spoločnosti dokázali dlhodobo udržať. Marketingová komunikácia v rámci spoločnosti aj mimo nej je dôležitým spôsobom, ako to dosiahnuť. Komunity sú kľúčovým faktorom pre úspešné spoločnosti, pretože sú komunikačným mostom k ich (potenciálnym) zákazníkom a zamestnancom. Budovanie komunity môže byť jedným z prístupov k objavovaniu a vstupu na nové trhy.