Shared Services Centers: Theoretical Introduction and Practice in Pandemic Era (Case of Slovakia and China) - Grachová, Dagmar, 1997-
Prehľad základných literárnych zdrojov definujúcich SSCs (Shared Services and Centers). Porovnanie Shared Services and Centers (Centrá zdieľaných služieb) na Slovensku a v Číne. Čína ako svetový líder v oblasti SSCs. Prehľad zdrojov SSCs podľa funkčných oblastí riadenia. Vplyv pandémie Covid-19 na rozvoj SSCs.