Attitudes of a Selected Group of Consumers to Car Electrification - Jankovič, Michal, 1993-
Zisťovanie, ako vníma vybraná skupina spotrebiteľov opatrenia Európskej únie v boji proti klimatickým zmenám a či resp. ako by to ovplyvnilo ich správanie pri rozhodovaní o kúpe auta. Charakteristika elektrifikačných stratégií jednotlivých automobiliek. Reakcia výrobcov automobilov na stratégie Európskej únie pre dosiahnutie cieľov zníženia emisií skleníkových plynov.