Perception of Housing Quality and the Current Situation on Real Estate Market by Generation Z - Vávra, Michal, 1996-
Aktuálna situácia na realitnom trhu a vnímanie kvality bývania generácie Z na Slovensku - dotazníkový prieskum medzi respondentmi z Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Faktory, od ktorých závisí vývoj realitného trhu - politika ECB, bytová politika krajiny, bytová legislatíva, stavebné stimuly, štátna sociálna politika, súčasná a plánovaná výstavba nehnuteľností, aktuálne ceny materiálu a pracovníkov, atď.