How to Increase Consumer Acceptance of the Transition to Circular Economy - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Prechod na obehové hospodárstvo - veľká výzva pre podnikateľov, firmy, výrobcov a aj spotrebiteľov. Prechod na obehové hospodárstvo ako nástroj na vysporiadanie sa s klimatickými zmenami. Podstata cirkulárnej ekonomiky - dosiahnutie udržateľnosti a blahobytu pri nízkych alebo žiadnych materiálnych, energetických a environmentálnych nákladoch. Cirkulárna ekonomika a znižovanie dopadov hospodárskych systémov na životné prostredie. Kľúčové faktory pre začlenenie spotrebiteľa do prechodu na obehové hospodárstvo.