Social Tipping Points & Asylum Seekers: Fragility in the EU’s Remote Island Areas - Szabó, Jakub, 1996-
Uplatňovanie rámca spoločenského bodu zlomu v oblasti žiadostí o azyl. Ostrovné oblasti Európskej únie, ktoré zápasia s rastúcim prílevom žiadateľov o azyl.