The Impact of the Local Financial Market on Economic Growth: A Case Study of Kazakhstan - Nichkasova, Yuliya O.
Význam finančného trhu pre miestnu ekonomiku v Kazachstane. Vzťah medzi miestnym finančným trhom v Kazachstane a ekonomickým rastom pre Kazachstan na základe meraní ekonomického rastu a jeho zložiek, a empirických ukazovateľov vývoja bankovníctva a akciového trhu. Potvrdenie profilu kazašskej ekonomiky najsilnejšími faktormi ako je svetová cena ropy a celkové investície.