[Fernández Corbacho, Analí. (2021). Aprender a leer en una lengua extranjera en educación primaria. Huelva: Universidad de Huelva. 330 Páginas] - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Recenzia na španielsku publikáciu Naučiť sa čítať v cudzom jazyku v primárnom vzdelávaní.