Strategic Decision Making and Innovative Performance of Micro and Small Enterprises - Jankelová, Nadežda, 1966-
Skúmanie vzťahu medzi rýchlosťou strategického rozhodovania a inovačnou výkonnosťou mikropodnikov a malých podnikov. Inovácie ako významný faktor úspechu podnikania v kontexte globalizácie a digitalizácie.