Analysing Value-At-Risk of Sovereign Bond Investment Portfolio During COVID-19 - Sieber, Jakub, 1992-
Analýza hodnota rizika investičného portfólia založeného na emisiách štátnych dlhopisov s použitím variačnej kovariancie a historickej simulácie. Hodnota rizika (Value-at-Risk) portfólia počas pandémie COVID-19 vo vybraných intervaloch spoľahlivosti.