Hlavné európske hospodárske ukazovatele v krajinách V4 počas vypuknutia Covid-19 - Jenčová, Juliána, 1996-
Poukázanie na významnosť Európskych hospodárskych ukazovateľov v krajinách V4 (Česko, Maďarsko, Poľsko a Slovensko). Dôležitosť Európskych hospodárskych ukazovateľov ako reálnych ekonomických veličín, ktoré odzrkadľujú stav a hospodársku situáciu krajín Európskej únie a súčasne poskytujú smerodajné údaje pre hodnotenie a skúmanie hospodárskeho vývinu a vývoja skúmaných krajín V4 počas pandémie COVID-19. Principal European Economic Indicators (PEEI) - hlavné ekonomické hospodárske ukazovatele v Európskej únii.