Zamestnávanie Ukraincov a iných štátnych príslušníkov z tretích krajín - Kučerková, Klára
Inštitút dočasného útočiska, ktorý umožňuje zamestnávať utečencov z Ukrainy za zrýchlených podmienok a ostanté spôsoby zamestnávania štátnych príslušníkov tretích krajín na našom území a povinnosti zamestnávateľov pri ich zamestnávaní v súlade s platnou i pripravovanou právnou úpravou.