Comparison of Economic Indicators in Selected Countries - Kaselyová, Paulína, 1995-
Analýza vývoja úverov poskytovaných domácnostiam na Slovensku a vo vybraných krajinách. Vývoj zmien v objeme úverov domácnostiam, vývoj zmeny DPUM (dohodnutá priemerná úroková sadzba) úverov domácnostiam, vývoj zmien objemu vkladov domácností a vývoj zmien v zadlženosti domácností. Vývoj zmeny HDP.