Zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) - komentár - Gašparovičová, Adela
Od roku 2022 prináša Daňový poriadok viacero zmien, a to napríklad povinnosť oznamovania bankových účtov, či zmeny týkajúce sa index daňovej spoľahlivosti; diskvalifikácia FO - zavedenie možnosti vylúčenia z pozície štatutárneho orgánu; vypočutie svedka alebo znalca aj elektronicky; úpravy smerujúce k zníženiu administratívneho zaťaženia daňových subjektov.