Návrat ženy alebo muža do práce po materskej/rodičovskej dovolenke - Mičudová, Tatiana
Mnoho žien po materskej dovolenke a mužov po rodičovnskej dovolenke po návrate do práce prežívajú stresy. Ocitajú sa v novej životnej situácií. Musí si na ňu zvyknúť celá rodina, partner aj dieťa. Po trojročnom pobyte doma s dieťaťom je adaptácia na prácu i pracovný režim náročná.