Simulačný model tvorby finančného plánu - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Charakteristika finančného plánovania. Metódy, techniky a modely tvorby finančného plánu. Finančné modely tvorby finančného plánu. Simulačný model tvorby finančného plánu podniku. Finančný plán v podniku ABC, s. r. o..