Wybrana metoda stosowana w zarzadzaniu poprawy jakości w przedsiebiorstwie produkcyjnym - Domagała, Antoni
Štatistická metóda SPC (Statistical Process Control) a jej správna aplikácia, ktorá efektívne umožňuje podnikateľovi riadiť výrobný proces pri dodržaní požadovanej úrovne kvality vyrábaných produktov. Štatistické riadenie procesov. Meracie karty.