Ochrana osobných údajov na školách - Ukropec, Anton
Právna úprava, týkajúca sa ochrany osobných údajov na školách. Spracovanie osobných údajov detí a žiakov na účely pedagogickej dokumentácie a poskytovanie osobných údajov do Centrálneho registra detí, žiakov a poslucháčov, ďalej so súhlasom so spracovaním osobných údajov, dokumentáciou o ochrane osobných údajov, zodpovednou osobou, zverejňovaním rodného čísla detí a žiakov a tiež bezpečnostné opatrenia.