Development of Labor Productivity in Regions of Croatia - Michňová, Mária, 1996-
Produktivita práce ako ekonomický ukazovateľ je hybnou silou životnej úrovne v krajinách a regiónoch a jej rast má kľúčový rozmer pre hospodársky výkon krajín. Vyhodnotenie vývoja hrubej pridanej hodnoty a celkovej zamestnanosti, na základe ktorých sa vypočítala a následne analyzovala produktivita práce v rámci krajiny. Vývoj ukazovateľa produktivity práce v Chorvátsku.