Jazyková vybavenosť absolventov slovenských vysokých škôl - Blanár, František
Jayzkové zručnosti patria k najžiadanejším tvrdým zručnostiam, otvárajúcim absolventom v pracovnej oblasti výrazný rozsah sebarealizácie bez ohľadu na odbor. Jazykové zručnosti tvoria predpoklad pre odborný rast a profesijný výkon. Vysoké školy priamo podporujú jazykové zručnosti študentov podľa potrieb odboru. Sebahodnotenie jazykovej vybavenosti absolventov vysokých škôl.