Sexuálne obťažovanie v prostredí slovenských vysokých skôl - Valkovičová, Veronika
Výskumný projekt Národného programu prevencia a eliminácia rodovej diskriminácie na Inštitúte pre výskum práce a rodiny so zameraním na skúsenosti študentiek a študentov denného štúdia so sexuálnym obťažovaním na verejných vysokých školách. Mapovanie skúseností s rôznymi prejavmi obťažujúceho správania. Reakcie a názory študentiek a študentov na problematiku.