Úlohy samospráv v dôsledku utečeneckej krízy - Hrtánek, Ladislav
Jednotlivé úlohy a povinnosti obcí a miest zavedených zákonom č. 92/2022 Z. z. o niektorých ďalších opatreniach v súvislosti so situáciou na Ukrajine. Podmienky poskytovania príspevku za ubytovanie odídenca. Aktuálne zmeny v súvislosti s hospodárskou mobilizáciou.