Návrat k problematike mikroplastov - Maslen, Michal
Miera výskytu mikroplastov, ich vplyv na zdravie človeka a životné prostredie. Mikroplasty sú produktmi nesprávneho nakladania s plastovým odpadom a následky nezodpovedného používania výrobkov. Posúdenie prístupov jednotlivých štátov a EÚ k problematike.