Preddavky na daň z motorových vozidiel v roku 2022 - Fülöpová, Jana
Po zmene, ktorá sa týkala roku 2021 pri výpočte a platení preddavkov na daň z motorových vozidiel, sa v roku 2022 vraciame "do normálu". Zákonnou povinnosťou daňovníka dane z motorových vozidiel je naďalej počas roka platenie preddavkov na daň, ak je splnená podmienka dosiahnutia ustanovenej sumy predpokladanej dane, z ktorej sa tieto preddavky na daň počítajú. Pripomenutie výpočtu preddavkov na daň a ich platenie.