Udržitelný rozvoj venkova a lidské zdroje ve vybrané místní societě v České republice - Douša, Milan
Predstavenie modelu životaschopného vidieka, ktorý by nebol založený na masívnych dotáciách, ale bol by sebestačný, nezhoršoval by kvalitu životného prostredia a mal by udržateľnú budúcnosť a to na základe rozvoja ľudských zdrojov v konkrétnej miestnej komunite v ČR.