Výsledky prieskumu úrovne interkultúrnych jazykových interakcií medzi študentmi v prostredí sociálnych sietí - Mandáková, Alexandra, 1980-
Výsledky online prieskumu zrealizovaného v období online výučby počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom v roku 2021 dotazníkovou formou medzi študentmi prvého stupňa univerzitného štúdia ekonomického zamerania v Slovenskej republike, s cieľom zistiť prvky medzikultúrnej komunikácie počas jazykovej interakcie, príp. mieru plurilingválnej a plurikultúrnej kompetencie u respondentov – študentov minimálne dvoch cudzích jazykov. Analýza výskytu rôznych rodných jazykov v rámci skúmanej vzorky, keďže sa Slovenská republika svojou centrálnou polohou v rámci kontinentu stáva stále viac multikultúrnou.