Odborný anglický jazyk v dištančnom on-line vzdelávaní - Ondrejová, Zuzana, 1953-
On-line vzdelávanie anglického odborného jazyka, ktoré je nastavené tak, aby sa čo najviac priblížilo tomu, čo je naplánované v prezenčnom štúdiu. Problematika on-line výučby, ktorá prebieha na Ekonomickej univerzite v Bratislave dištančne prostredníctvom internetu a podpornej platformy MS Teams. Spôsob organizácie jazykovej výučby, práce učiteľa so študentom pred a počas jazykových seminárov v čase pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Spôsobom používania kombinácie on-line synchrónnej a off-line metódy e-learningu a práce učiteľa so študentami so špecifickými potrebami. Spôsob kontroly študentov a hodnotenia ich študijných výsledkov. Postoje študentov absolvujúcich predmet na základe anketového prieskumu.