Current Features of the Electricity Markets in the European Union and Their Impacts on Power Producers - Zezula, Jakub
Posúdeniu vplyvu vybraných externých faktorov, ktoré ovplyvňujú alebo ohrozujú ziskovosť energetických spoločností vyrábajúcich elektrinu na energetických trhoch.