Analysis of the Assembly Process of a Selected Component in an Automobile - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Príspevok sa zaoberá analýzou procesu montáže vybraného komponentu. Účelom analýzy je identifikovať úzke miesta v procese montáže a navrhnúť možné zlepšenia procesu montáže. Ako predmet montáže bol zvolený karburátor osobného automobilu.