On the Efficiency of Steel Sectors in EU Member Countries - Zapletal, František
V príspevku je skúmaná efektívnosť oceliarskych sektorov členských štátov EÚ pomocou metódy PROMETHEE, ktorá poskytuje jasné grafické znázornenie výsledkov. Cieľom je porovnať efektívnosť oceliarskeho priemyslu EÚ.