Časové rozlíšenie nákladov a výnosov - Kolembus, Anton
Rozlišovanie medzi pojmami náklady a výnosy. Čo sú náklady a čo sú výdavky. Čo sú výnosy a čo sú príjmy. Účty časového rozlíšenia nákladov a výnosov. Časové rozlíšenie nákladov a výdavkov, ktoré sa týkajú budúcich účtovných období, a taktiež výnosov a príjmov, ktoré sa týkajú budúcich účtovných období, s názornými príkladmi.